Haal je Lerarenkaart op in de bib!


Voortaan worden Lerarenkaarten verdeeld via de bibliotheeksector, als neutrale, openbare partner die ook een nauwe band heeft met onderwijs. Beiden ondersteunen ze leraren in hun professionele activiteiten, beiden bevorderen ze het lezen bij een brede doelgroep. Klasse kiest daarom voluit en bewust voor een samenwerking met de bibliotheeksector rond de Lerarenkaart.

Als leerkracht haal je zelf je gratis Lerarenkaart op in de plaatselijke bibliotheek vanaf vandaag, 19 december 2015. In welke bibliotheek jouw exemplaar klaar ligt, kan je opzoeken via je stamboeknummer op www.klasse.be/lerarenkaart.

PRAKTISCH

zaterdag 19 december 2015
start afhaalperiode lerarenkaarten regio groot-Kortrijk in de centrale bibliotheek

woensdag 6 januari 2016
doorlopend infomoment

Kom tussen 14 en 16.30 u. je lerarenkaart ophalen in de centrale bib en maak in een kwartiertje tijd kennis met ons speciaal aanbod voor leerkrachten en scholen.
Op vertoon van je lerarenkaart en persoonlijke lidkaart kan je meteen ook een ‘groepskaart’ aanvragen die je als leerkracht heel wat voordelen biedt: meer materialen ontlenen voor een langere uitleentermijn, educatief speelleermateriaal en themapakketten ontlenen, enz.
En we geven je met plezier ook antwoord op al je vragen rond klasontleningen, rondleidingen, groeiprogramma's, workshops en activiteiten voor scholen.


www.kortrijk.be/bibliotheek/lerarenkaart

0 reacties:

Een reactie posten