THEMASTANDEN | januari


In de prijzen

Benieuwd naar welke auteurs er in 2015 de belangrijkste literaire prijzen wegkaapten? Of wil je graag weten welke films en muziek er vorig jaar in de prijzen vielen? Op onze themastand stellen we je de beste getipte en bekroonde boeken, films en CD’s van 2015 voor. Wees er snel bij, want deze materialen zijn gegeerd!

centrale bibliotheek, forum | t.e.m. 17 januari

In Memoriam 2015

In januari herdenken we traditiegetrouw alle auteurs, muzikanten en acteurs die in 2015 overleden. Op de themastand ‘In Memoriam 2015’ vind je het werk van kleppers als Henning Mankell, Jef Geeraerts en Christopher Lee. Je kan er ook een exemplaar van de bijhorende themalijst meenemen.

centrale bibliotheek, forum | 12 - 31 januari 2016

Poëzieweek 2016: 'herinneringen'

Van 28 januari tot 3 februari staat de dichtkunst centraal in de jaarlijkse Poëzieweek. Het goedgevulde programma, dat dit jaar rond het thema ‘Herinneringen’ is opgebouwd, heeft onder andere de uitreiking van enkele belangrijke poëzieprijzen, een boekengeschenk van topper Stefan Hertmans en de Gedichtendag op 28 januari in petto.
Voor de bib is de Poëzieweek uiteraard een uitgelezen moment om onze uitgebreide collectie poëzie in de kijker te zetten.

centrale bibliotheek, forum en jeugdafdeling | 18 - 31 januari 2016


www.kortrijk.be/bibliotheek

0 reacties:

Een reactie posten