APP IN DE KIJKER | Thumb Drift Furious Racing (Android, iOS, gratis)


Op het eerste zicht ziet 'Thumb Drift Furious Racing' er uit als de zoveelste 'low-polygon' mobiele racing game die tracht je aandacht te trekken op de App of Play Store. De game onderscheidt zich echter van de rest door het gebruik van een heel strak 'drifting' mechanisme. Terwijl je vlotjes met je achterbanden doorheen opeenvolgende krappe bochten glijdt, bezorgt de game je een pittige spelervaring op je smartphone of tablet.

Het vergt best wat oefening in het begin maar eens je het driften meester bent, zigzag je met één vinger door haarspeldbochten en pik je bij het glijden muntstukken op. De inzet is hoog want bij de minste aanraking met een muur explodeert je wagen in kleine kleurrijke stukjes. De parcours zijn lang en gevarieerd en je ontgrendeld ze door over een zo lang mogelijke afstand foutloos te driften. Met de muntstukken die je onderweg verzamelt, ontgrendel je extra voertuigen.
Het enige wat je in de weg staat zijn je zenuwen en je reflexen!

Thumb Drift Furious Racing is gratis te spelen met kleine advertenties die verdwijnen met een paar euro richting de ontwikkelaars.

download via Google Play (Android) of App Store (iOS)

0 reacties:

Een reactie posten