APP IN DE KIJKER | Radioplus (Android, iOS, gratis)


Via de VRT app 'Radioplus' (Android en iOS) luister en herbeluister je alle VRT-radiozenders waar en wanneer je wil, op je mobiele toestellen. De app laat je toe om online te luisteren naar Radio 1, Radio 2, Klara, Studio Brussel, MNM en non-stop digitale VRT-kanalen als MNM Hits, Klara Continuo, Ketnet Hits en Nieuws+, waar je de belangrijkste VRT-nieuwsbulletins kan herbeluisteren. Met de app kan je handig tussen de verschillende radiozenders switchen en swipen.

Behalve de mogelijkheid om live te luisteren en te herbeluisteren kan je naast afbeeldingen van de presentatoren ook afbeeldingen van de gespeelde songs en artiesten die te horen zijn op de radio. Luisteraars krijgen in de afspeellijst steeds een handig overzicht van de meest recent gespeelde songs en kunnen in de programmagids per programma de playlist doorzoeken of het programmaschema raadplegen. De laatste verkeersinfo en het meest recente nieuws zijn steeds toegankelijk via Radioplus.

Beluisterde muziek kan je delen via sociale media of online aankopen. De interactieve opties laten je bovendien snel en gemakkelijk reageren op presentatoren of programma’s via sociale media, email of sms.

download via Google Play (Android) of App Store (iOS)

0 reacties:

Een reactie posten