APP IN DE KIJKER | Downwell (Android, iOS)In Downwell beslist een 'nieuwsgierig mannetje' in een park om op een nacht een heel diepe put te exploreren. Omdat hij weet dat er allerlei monsters er hun opwachting maken, strikt hij zijn 'gunboots' stevig vast en begint zijn reis naar beneden op zoek naar mysterieuze schatten.

Daal dieper en dieper af in een duisternis, gevuld met gemene monsters en mysterieuze geheimen, om rode edelstenen te verzamelen tussen de rotsen. Stap in verborgen winkels binnen waar je speciale upgrades en spullen kan verkrijgen die je helpen om monsters te verslaan. Ontdek geheime grotten vol met schatten en andere relicten.

Elke level in Downwell is bovendien 'procedureel opgebouwd' waardoor je elke keer een unieke spelervaring krijgt. Een knap ontworpen game die je spelkunsten naar een hoger niveau tilt en je telkens iets nieuws biedt!
Downwell werd ontworpen door de Japanse indie-ontwikkelaar Ojiro 'Moppin' Fumoto, met muziek van Eirik Suhrke en geluid door Joonas Turner. Deze indiegame werd door Devolver Digital uitgegeven op Android, iOS en PC (Steam).

downwellgame.com | download via Google Play (Android, € 3.24), App Store (iOS, € 2.99)

0 reacties:

Een reactie posten