APP IN DE KIJKER | Feedly (Android, iOS)Feedly is één van meest gebruiksvriendelijke en populaire 'RSS-lezers' op het web. 'RSS' staat voor 'Really Simple Syndication', een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws op je favoriete websites, blogs, nieuwssites en over je interessegebieden.

Veel websites, blogs, e.a. bieden een zogenaamde 'RSS-feed' of kort 'feed'-optie aan voor hun bezoekers. In plaats van een grote hoeveelheid sites (manueel) te bezoeken via je browser, kan je je via een 'RSS-lezer' abonneren op deze feeds. Via een RSS-reader (webdienst of app) zie je vervolgens de volledige of een samengevatte (preview) versie van de laatste nieuwe artikels of berichten van een bepaalde website of nieuwsbron. Deel je al deze feeds op in categorieën of met trefwoorden dan behoud je makkelijk een overzicht.

Via Feedly breng je alle interesses en de nieuwsbronnen die jij belangrijk vindt op één plaats. De app voor Android en iOS en de bijhorende webdienst zijn gratis via éénmalige registratie.

feedly.com | download via Google Play (Android) of via App Store (iOS)

0 reacties:

Een reactie posten