THEMASTANDEN IN DE BIB | december 2016


BESCHULDIGDE, STA OP!

Op deze themastand presenteren we je boeken en films i.v.m. 'de rechtbank' en haar processen, onderzoeken, jury’s, ... Bekijk zeker ook de bijhorende themalijst en ontdek er documentaires over beruchte Vlaamse rechtbankzaken of de lange lijst legal thrillers.

centrale bibliotheek, forum | 5 - 31 december 2016

ONDER ÉÉN HOEDJE

Nicci French, Preston & Child, Lars Kepler, ... Allemaal schrijversduo's die liever samen aan een boek werken dan alleen. Ontdek deze 'partners in crime' op onze themastand.

centrale bibliotheek, forum | 5 - 11 december 2016

WINTER WONDERLAND

Er valt alweer heel wat te ontdekken en te beleven in onze stad want Winter in Kortrijk biedt je naar jaarlijkse gewoonte een goedgevuld programma aan. Ook wij doen mee met de winterse gezelligheid en in samenwerking met Budascoop Kortrijk stellen we je de themastand 'Winter Wonderland' aan je voor. Want ijdens de koude kerstvakantie zorgt BUDA voor warme filmnamiddagen voor jong en oud.

centrale bibliotheek, benedenverdieping| 12 - 30 december 2016

KERST

In de bib heerst er binnenkort terug volop een kerstsfeertje. We hebben een WENS-BOOM, een gezellig wintersalon en op deze themastand vind je al onze kerstboekjes terug. Maar wees er snel bij want op is op!
(max. 2 boeken per lener, max. 6 op een groepskaart)

centrale bibliotheek, benedenverdieping| 7 - 30 december 2016

www.kortrijk.be/bibliotheek

0 reacties:

Een reactie posten