THEMASTANDEN IN DE BIB | februari 2017


WOORDFESTIVAL MEMENTO

Alle Kortrijkse organisaties die graag een forum bieden aan woordkunstenaars bundelen ook dit jaar weer de krachten tijdens het Woordfestival Memento. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari kan je op tal van locaties in de stad terecht om jong geweld en gevestigde literaire waardes aan het werk te zien. De bib nam een flink stuk van de organisatie en programmatie voor haar rekening. Om je alvast kennis te laten maken met de line up vind je de themastand ‘Memento’ in ons forum. Hier kan je alvast grasduinen in het werk van o.a. Fikry El Azzouzi, Carmien Michels en lettertype Siel Verhanneman. Meer weten? Via www.kortrijk.be/memento vind je het programma en alle praktische informatie..

centrale bibliotheek, forum | 6 - 19 februari 2017

VLAAMSE FILM OP DVD

De Vlaamse film doet het ondanks de concurrentie van het grote blockbustergeweld uit Hollywood nog steeds bijzonder goed in de bioscoopzalen. In februari trakteert de bib alle cinefielen op het beste uit onze uitgebreide collectie Vlaamse films op DVD met een gelijknamige themastand waarop je onze selectie terugvindt.

centrale bibliotheek, benedenverdieping | 6 - 26 februari 2017

WINTER BLUES

Koning Winter heeft ons land nog steeds in zijn greep. Wij helpen je van je winter blues af met een kleurrijke themastand waar elke bezoeker goedgezind van wordt. We verzamelen ons mooiste boeken in alle tinten blauw op deze themastand. Kom snel je keuze maken!

centrale bibliotheek, forum | 20 - 26 februari 2017

www.kortrijk.be/bibliotheek

1 opmerking:

  1. ik zoek een gezellige bib waar je tijdens lezen van tijdschriften kranten ook een potje koffie kan drinken

    BeantwoordenVerwijderen