THEMASTANDEN IN DE BIB | juli 2017


REIS ROND DE WERELD IN 80 SMAKEN

Kijk jij ook al reikhalzend uit naar de zomervakantie? De bib neemt je alvast mee op reis en laat je dromen van spannende avonturen met deze themastand.
En proef je deze zomer iets verrassends in je glas, drink je prosecco op de Spaanse trappen in Rome, ga je voor geroosterde krekels of een exotisch stukje slang in Namibië? Leg het vast op beeld, laat ons meegenieten van jouw smaakavontuur en doe mee met onze fotowedstrijd!

centrale bibliotheek, forum | 1 - 31 juli 2017
www.kortrijk.be/reisronddewereld


MOOOV

Liefhebbers van de betere film kunnen deze maand hun hartje ophalen in de bib. Mooov is een Vlaams filmlabel dat jaarlijks filmfestivals organiseert in alle provincies om zo 'films met zicht op de wereld' bij het brede publiek in de kijker te plaatsen.

Op deze themastand vind je een mooie Mooov-selectie uit ons filmaanbod. En een overzicht van die 'betere films' van de voorbije jaren hebben we ook gebundeld in een nieuwe themalijst die binnenkort raadpleegbaar is.

centrale bibliotheek, benedenverdieping | 1 juli - 30 juli 2017

HANDIG VOOR OP REIS

Zonnecrémes, paspoort, luchtmatras of vers ondergoed, daar zorg je best zelf voor als je je koffers pakt. Maar we kunnen wel een handje helpen bij het plannen en voorbereiden van je reis. Op de actuastand deze maand vind je tal van handige gidsen en andere informatieve boeken rond reizen. Of je nu in eigen land verkent, Europa doorkruist of rondtrekt door Azië, in onze collectie zit vast iets wat van pas komt.

centrale bibliotheek, forum | 3 juli - 30 juli 2017

www.kortrijk.be/bibliotheek

0 reacties:

Een reactie posten