Digitale Week 2017 Kortrijk | het programma

Van 20 oktober t.e.m. 5 november gaat de Digitale Week 2017 door in heel Vlaanderen. Het gebruik van computer, internet, smartphone en andere multimedia is nog steeds niet voor iedereen even evident.

De Digitale Week wil deze digitale kloof verkleinen. Tijdens die periode kan jong en oud in Kortrijk deelnemen aan heel wat workshops, lezingen, multimedia-activiteiten, ... en dit altijd gratis of heel goedkoop. Volg de kort-en-krachtige Digidokter workshops, ga op 'Tech-tour' langs de Kortrijkse hogescholen, laat kinderen aan de slag gaan met slimme technologie, ontdek het aanbod van 'The Lab', volg een Coder Dojo en zo veel meer!

Afsluiter én topactie tijdens de Digitale Week is het 'Repair Café' in de gloednieuwe Kortrijkse Deelfabriek (Damastweversstraat 1), op zondag 5 november. Meer info kan je vinden op www.kortrijk.be/repaircafe.

Ontdek het volledige programma op www.kortrijk.be/digitaleweek of bekijk de brochure die verspreid wordt over gans Kortrijk. Voor de activiteiten die georganiseerd worden door de  bibliotheek Kortrijk - kan je je online inschrijven. Inschrijven voor andere activiteiten uit het programma kan rechtstreeks via de desbetreffende organisator.

De Digitale Week is een organisatie van Cultuurconnect, Linc vzw en Mediaraven.be. De activiteiten in Kortrijk worden georganiseerd in een samenwerkingsverband tussen stad Kortrijk, openbare bibliotheek Kortrijk en tal van andere partners.

www.kortrijk.be/digitaleweek

0 reacties:

Een reactie posten