#Throwbackthursday: sleepover Lange Munte



Op dinsdag 19 maart bleven een aantal kinderen van Freinetschool De Baai een nachtje slapen in buurtbibliotheek de Lange Munte. Het nieuwste project van kinder- en jeugdauteur Jonas Boets ging er die avond in première.

De Little Liars Club, zo heet het nieuwe project van Jonas Boets. De Little Liars Club is een club die kinderen uit de nood helpt wanneer ze in de problemen komen door te liegen. De oprichtster van deze geheime club is madame Lily. Deze vrouw vindt dat er in elke leugen een goed verhaal zit. Doorheen Vlaanderen zijn er verschillende clubs die zich meestal verschuilen in een bibliotheek. De liegleraars in de club leren de kinderen aan hoe je het best een leugen kan vertellen. Elke leraar is gespecialiseerd in een liegdomein.



Het concept speelt vooral in op sociale media. Zo kun je de Litlle Liars Club volgen op YouTube, Instagram en Facebook. Op de website komt er bijna elke dag komt een nieuw stukje van een verhaal tevoorschijn. Je kunt er de verhalen van de verschillende leden van de club volgen. Voor leden zijn er nog diverse extra's beschikbaar. Binnenkort zijn er ook boeken te verkrijgen van de Litlle Liars Club.

0 reacties:

Een reactie posten