MuziekBoutique // een avondje jazz luisteren met Frederik Goossens

Een platendraaier, wat fijn gezelschap, een gepassioneerd verteller, glaasje erbij... o ja, en natuurlijk véél vinyl. Meer was er niet nodig om er alweer een geslaagde MuziekBoutique-avond van te maken.

Frederik Goossens bracht een boeiend verhaal, en ploegde in ruim drie uur door 100 jaar jazz-geschiedenis, opgeluisterd door originele opnames en gezellig krakend vinyl, dit alles uit onze ferme collectie.

De platenlijst van  Frederik was misschien net te lang om alles bij te houden, vandaar dit spotify-lijstje, met alles mooi op een rij, inclusief de platen waar hij niet toe kwam.Onderstaande albums zijn niet te vinden op Spotify en zijn dus uniek in onze collectie;De platen van Jack Sells en Waso werden nooit heruitgebracht op cd en kunnen dus op vraag gedigitaliseerd en uitgeleend worden!

De foto's kan je bekijken via Flickr:

2019 MuziekBoutique // Frederik Goossens

Een volgende, en (voorlopig) laatste MuziekBoutique is er op dinsdag 11 juni 2019. Dan komt Johan Braeckman ons wat meer vertellen over de link tussen existentialisme en de muziek van Lou Reed, filosofie geserveerd op een bedje van rock 'n' roll! 
►Tickets & info via www.kortrijk.be/muziekboutique

0 reacties:

Een reactie posten