Week van het Ontwerpen in Kortrijk

Kortrijk bruist dit weekend en dat zult u vast en zeker merken. Niet alleen is er de niet te missen zomerbraderie waarbij Kortrijk tot een koopjesparadijs wordt omgetoverd; vandaag start ook de 4e editie van de "Week van het Ontwerpen".

Hiermee pakt Kortrijk opnieuw sterk uit als designstad: opleidingen in creatief-technische vakken, sectororganisaties, honderden stagebedrijven en vele ontwerpers en aanstormend talent fungeren als draaischijf tussen bedrijven, ontwerpers en het publiek dat kan genieten van vele originele creaties in een zeer breed gamma van wat 'ontwerpen' zoal kan betekenen.

Dit jaar is de week van het ontwerpen ook hét startsein van diverse langlopende exposities over ontwerpen en industriële top designproducten uit de regio Kortrijk, nl. "Design X 50 / Expo Industrieel Ontwerpen - 10 jaar alumni / Texieldesign". En voor zie dit nog allemaal niet genoeg is start, na de week van het ontwerpen, 'The Best of WvhO' in de benedenverdieping van de Budatoren. Zo kunt u nog twee maanden nagenieten en is Kortrijk dé stad van ontwerpen, innovatie en design.

Een volledig programma en de verschillende locaties vindt u op de website www.weekvanhetontwerpen.be. De Week van het ontwerpen duurt van 20 t.e.m. 29 juni, niet te missen!

Meer info: www.weekvanhetontwerpen.be

0 reacties:

Een reactie posten