Friedl' - Een leven in boeken








Boeken op de radio, het werkt! Op Radio 1 kon u afgelopen zondag de eerste aflevering van het nieuwe radioprogramma "Friedl' - Een leven in boeken" beluisteren.

"Alleen in je boekenkast kan je niet verbergen wie je bent". Elke zondagochtend van 9u tot 10u praat Friedl' Lesage met interessante mensen over de boeken die hun leven hebben bepaald, en dat maar liefst 44 weken lang.

Een uur lang stelt één centrale gast vijf favoriete boeken voor. Dat kunnen boeken zijn uit de jeugd- of studentenjaren. Een boek gekregen van een belangrijk iemand, op een bijzonder moment of op een aangename plek. Of een boek dat aanleiding gaf tot een verzameling van een bepaalde schrijver of over een bepaald onderwerp. Maar dat kan ook een klassieker, een kookboek, een reisboek of een prentenboek zijn. En een boek dat de gast cadeau wil doen!

Een programma voor wie graag luistert, voor wie graag leest, voor wie (te) weinig leest of zelfs niet leest. U kunt het programma ook live op het internet beluisteren of downloaden als 'podcast'.

Meer info: Friedl' - Een leven in boeken, podcast

0 reacties:

Een reactie posten