Winterwoordennacht deluxe 2008



Op zaterdag 20 december, 20u, gaat de Winterwoordennacht deluxe 2008 door in CC De Schakel in Waregem. De 2e editie van het Waregemse literaire gebeuren biedt opnieuw een mix van literatuur, humor, muziek en animatie aan de vooravond van het "kerstboompjekijken".

Saskia de Coster – de ijskoningin van de Vlaamse letteren -, Norbert de Beule – een poëtische speelvogel in de ware zin van het woord – en niemand minder dan Sinterklaas (14 dagen over datum) lezen voor uit eigen werk. Gunter Lamoot toont zijn oergezellige jeugd en gastheer Vitalski schetst zijn leven met Leterme. Dez Mona, een groep die met een mix van jazz, pop en soul iedereen weet te beroeren, zorgt voor diverse muzikale interventies. Verder kunt u een leeuwensnoetje laten zetten bij de "adult kinder grime", even proeven van het klein gevaarlijk afval, een tentoonstelling van beeldverhalen gemaakt door studenten van de Arteveldehogeschool of u kunt een glaasje drinken in het gezelschap van Heeren Ottfriedt en zijn draak. Er wordt afgesloten met een aantal licht gestoorde DJ's tijdens een superdeluxe afterparty.

Winterwoordennacht deluxe - 20 december - 20u - CC De Schakel - inkom: €8 - info & reservatie: 056 60 13 40

Winter Woorden Nacht is een unieke samenwerking tussen de Waregemse bibliotheek, CC De Schakel, Stad Waregem en Compagnie de URN.

Meer info & programma:
www.winterwoordennacht.be

0 reacties:

Een reactie posten