Jeugdboekenweek 2009: foto's, foto's, foto's!

Het bruist in de Kortrijkse Centrale bib en de buurtbibliotheken! Inmiddels gingen al enkele heel leuke bibactiviteiten door tijdens de Jeugdboekenweek 2009 (15 t.e.m. 29 maart!). We blikken al even terug aan de hand van wat mooie kiekjes. Zoals steeds kan u al de foto's van bibliotheekactiviteiten bekijken op de Flickr fotopagina van de bib.

Fantasieritje met de luisterlezerbus (14 maart):

Voor de jongste bezoekertjes van de bib plande de bibliotheek op zaterdag 14 maart een fantasieritje in de "Luisterlezerbus". In deze kleurrijke beschilderde bus konden de kinderen naar verhaaltjes gaan luisteren. Enthousiaste vertellers brachten hen naar een wereld vol fantasie.


Workshop illustreren met Sabien Clement - Centrale bib Kortrijk en buurtbib Aalbeke (18 maart):

Op woensdag 18 maart was de bekroonde Vlaamse illustrator Sabien Clement te gast in de buurtbibliotheek van Aalbeke en de Centrale bibliotheek van Kortrijk. Kinderen van 9 tot 10 jaar konden deelnemen aan een leuke workshop illustreren, hun creativiteit loslaten en zich laten inspireren. De gedrevenheid en de ervaring van Sabien Clement namen de kinderen mee naar de magnifieke wereld van de kunst en het illustreren.0 reacties:

Een reactie posten