Stem op het "Beste museum van België"

Wat is uw lievelingmuseum? Welk museum presenteert interessante tentoonstellingen? Waar wordt u vriendelijk ontvangen? Heb u een kleiner, minder bekend museum ontdekt? Welk museum besteedt bijzondere aandacht aan kinderen? En aan personen met een handicap? In welk museum hebt u genoten van de (audio)gids? Heeft het museum een gezellig café of restaurant?

Nuttige vragen want tot en met 11 mei 2009 kan u stemmen op het "Beste museum van België" op de site www.museumprijs.be. U kan kiezen welk museum de Museum Publiekprijs in de wacht sleept voor elk van de drie regio's (Vlaanderen, Brussel en Wallonië). Door te stemmen kan u een prachtige prijs winnen.

De MuseumPrijs bekroont elk jaar één museum in Vlaanderen, één museum in Brussel en één museum in Wallonië met telkens 10.000 euro. Naast deze prijzen die door een jury worden toegekend, is er ook voor elk van de drie regio’s een publieksprijs van 2.500 euro. Nieuw in de Museumprijs is dat de kinderjury een museum bekroond in elke regio met 2.500 euro. Deze prijs werd gerealiseerd door de steun van de Nationale Loterij.

Meer info: www.museumprijs.be

0 reacties:

Een reactie posten