Enquête proefopstelling zitbanken



Vanaf vandaag vind je aan de ingang van de Centrale Bibliotheek van Kortrijk een enquête over de proefopstelling van zitbanken in Kortrijk.

Het aanbod zitbanken om te plaatsen op het openbaar domein is de laatste jaren enorm gegroeid. Banken zijn verkrijgbaar in alle vormen, kleuren en materialen. Maar de stad Kortrijk wil niet zomaar een "mooie" bank plaatsen op zijn pleinen of langs zijn wegen. Want naast het esthetische aspect zijn er ook andere criteria belangrijk zoals je zitcomfort. De stad wil uit dat grote aanbod van zitbanken een selectie maken om op te nemen in de straatmeubilaris. Dit is een catalogus van alle straatmeubilair die gebruikt zal worden bij de vernieuwing van het openbaar domein in Kortrijk. Dat zal zeker de kwaliteit en de uniformiteit van het straatmeubilair ten goede komen.

De stad vond 14 leveranciers bereid om gratis 22 verschillende banken ter beschikking te stellen voor de proefopstelling. Via de enquête kan je je mening kwijt over deze zitbanken.

Op de webpagina www.kortrijk.be/proefopstellingzitbanken kan je ook terecht om je mening te geven over de verschillende types zitbanken.

Meer info: www.kortrijk.be/proefopstellingzitbanken

0 reacties:

Een reactie posten