Lees een boek op de trein en win een vliegvakantie!



Wie vandaag naar het werk (of naar een andere leuke bestemming) spoort, heeft best ook een boek in z'n tas zitten. Want tussen 7 en 18u gaat een team 'boekspotters' immers op zoek naar lezende treinreizigers.

Ben je dus op de trein een boek aan het lezen én wordt je gespot door het boekenteam, dan krijg je een exclusieve 'kraslotbladwijzer'. Hiermee zijn mooie prijzen te winnen: één van de 50 boekenpaketten of een vliegvakantie ter waarde van 1000 EUR!

Er zijn vijf soorten bladwijzers, geïllustreerd door Jeroom, Judith Vanistendael, Brecht Evens, Maarten Vandewiele en Klaas Verplancke. De actie is een initiatief van Stichting Lezen en de NMBS. In totaal zullen ruim 20.000 bladwijzers uitgedeeld worden op het Vlaamse en Brusselse spoorwegnet.



Stichting LezenNMBS'Ondanks onheilspellende berichten over ontlezing en het einde van het boek, zijn treinreizigers ongetwijfeld de grootste en meest actieve leesgroep in Vlaanderen. Met deze actie willen we dan ook het 'leesenthousiasme aanmoedigen'.


Meer info via www.stichtinglezen.be

0 reacties:

Een reactie posten