Studio Brussel komt naar Kortrijk

Kortrijk profileert zich steeds meer als jonge stad voor muziekliefhebbers. Muzikanten en muziekgroepen als Goose, Amenra, Ozark Henry, Balthazar en vele andere laten volop van zich horen. Het Muziekcentrum Track geeft beloftevolle jongeren bovendien ook alle kansen om zich te ontwikkelen.

Met De Kreun beschikt Kortrijk daarenboven over een muziekclub met een ijzersterke reputatie én sinds kort een nieuwe, schitterende zaal. Binnen die jongerenmuziekcultuur speelt Studio Brussel een prominente rol. Datzelfde Studio Brussel strijkt op 1 april neer op de Vlasmarkt in Kortrijk. Met "Studio Kortrijk" wil de stad tonen dat het de Vlasmarkt niet wil vermurwen en dat er ruimte en enthousiasme is voor jongerencultuur in het centrum van de stad.

Tussen 6 en 19 uur zendt Studio Kortrijk live uit van op het plein. Alle Studio Brussel-presentatoren komen naar Kortrijk om er vanuit de Groeningestad hun ding te doen. Maar er is meer. Er zijn ook vliegende reporters die uitgestuurd worden, spitsblokken waarin Kortrijk centraal wordt geplaatst door interviews met Kortrijkzanen, redactionele items over Kortrijk... 's Avonds tenslotte gaat de rechtstreekse uitzending verder in De Kreun. Tijdens een live-uitzending tot middernacht wordt er samen gefeest met de Kortrijkse band Balthazar, Shameboy en een afterparty met De Maxx dj's.

Voor hen die dus op Witte Donderdag wat anders willen dan verse oliebollen of de klassieke paardenmolen, is er dus een meer dan volwaardig alternatief!

Studio Kortrijk - tickets: € 7 met 4x4 / Kreuncard - €10 voorverkoop - €12 avondkassa - info en tickets: www.dekreun.be, info@dekreun.be, 056 37 06 44

0 reacties:

Een reactie posten