Week van het Ontwerpen 2010 in Kortrijk

Van 23 t.e.m. 27 juni gaat de Week van het Ontwerpen 2010 door in Kortrijk. Hiermee wordt Kortrijk in de maand juni het epicentrum voor de Vlaamse ontwerpopleidingen. Het thema voor dit jaar is "on the origin of innovations" (vert.: "over de oorsprong van innovaties").

Deze 6e editie gaat door in de NMBS-loods op Kortrijk weide. Het wordt dit jaar opnieuw een schitterende expo van honderden innovatieve design eindwerken, industrieel gerealiseerd in samenwerking met honderden bedrijven en alles gepresenteerd in een hedendaagse scenografie.

De Week van het Ontwerpen 2010 zal bestaan uit 4 pijlers:
  1. de IF... dag
  2. de MyMachine dag
  3. de industrie-contactdag
  4. de publieksdagen
Op de industriecontactdagen kan je kennismaken met honderden ontwerpers samen met hun industrieel eindwerk. Internationale gastsprekers, thematische filmfragmenten en een aangepaste catering maken het geheel tot een must.

Tijdens de 5 dagen is de expo gratis en voor iedereen toegangelijk.

De Week van het Ontwerpen is een initiatief van Design Regio Kortrijk, met steun van de cel economie en onderwijs van de stad Kortrijk.

Week van het Ontwerpen 2010 - 23.06.10 t.e.m. 27.06.10 - NMBS-loods, Magdalenastraat, Kortrijk - gratis - meer info: www.weekvanhetontwerpen.be

0 reacties:

Een reactie posten