Nieuw in de Kortrijkse Reeks : Gili - Iedereen paranormaal

Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst weet te verheffen. Na het overweldigende succes van zijn theatershow Iedereen Paranormaal en zijn wekelijkse rubriek in De Laatste Show licht Gili nu een tipje van de sluier op van zíjn waarheid over paranormaliteit en zesde zintuigen.
Het resultaat is een openbarende en ludieke kijk op fenomenen zoals pendelen, spiritisme, healing en contact met gene zijde. Stijlvol fietst Gili rond in het mistige universum der paragnosten en doet hij de nevel optreffen rond de Derek Ogilvies en Chars deze wereld.

Met dit boek bij de hand kan iedereen hun "zesde zintuig" uitgebreid demonsteren aan vrienden of familie. Plezier verzekerd!

Ik heb eens het Bal der Helderzienden georganiseerd. Het tijdstip maakte ik bekend, de locatie niet. Een paar weken lang heb ik mij elke dag - om middernacht - vijf minuten op de locatie geconcentreerd. Ik had het fantastisch gevonden als daar iemand was komen opdagen, maar helaas: geen kat gezien.
Gili (in Humo)
Wat is de Kortrijkse Reeks ?
In 1967 werd gestart met de uitbouw van een “Kortrijkse Reeks”, een verzameling gedrukte en audiovisuele materialen die Kortrijk en Kortrijkse auteurs als thema hebben. Deze Kortrijkse Reeks wordt voortdurend aangevuld met nieuw materiaal en kan altijd geraadpleegd worden in de leeszaal van de Centrale Bibliotheek

(bron tekst: omslag)

(bron: tekst omslag)

1 opmerking:

  1. Om je de waarheid te zeggen: dat denk ik ook wel eens. En ik hoop het ook trouwens. Want anders was het wel heel erg zinloos allemaal.

    para astro

    BeantwoordenVerwijderen