Themalijst : Filmmuziekcomponisten

Het Internationale Filmfestival van Gent focust met de World Soundtrack Academy (uitreiking 23 oktober) al sinds het begin op filmmuziek en huldigt in oktober James Bond-componist John Barry. Dit leek ons een gepast moment om ook eens in onze collectie te grasduinen.


De Kortrijkse bib investeert al van in 1968 in een uitgebreide collectie filmmuziek. Momenteel bestaat de collectie uit bijna 4500 filmscores, waarvan 2700 cd’s en 1500 vinylelpees.
De themalijst "Filmmuziekcomponisten"kun je hier downloaden (pdf, 1.6mb). Of je bekijkt die gewoon rechtsreeks via Scribd, onze handige pdf viewer van dienst:

Themalijst : Filmmuziekcomponisten

Een volledig overzicht van alle themalijsten van de Kortrijkse bib vind je op onze website: www.kortrijk.be/bibliotheek/luistertips.

Voor bibliotheekmaterialen die (nog) niet in onze collectie aanwezig zijn kun je altijd een aankoopvoorstel indienen via
bibliotheek@kortrijk.be, telefonisch op 056 27 75 00 of via het online formulier. Als het werk daarna wordt aangekocht, brengen we je daarvan persoonlijk op de hoogte.

0 reacties:

Een reactie posten