Gametornooi 2012: de winnaars!

Tijdens de verwendag ging de 5e editie van het jaarlijkse bib gametornooi door. Ook deze keer was er een grote opkomst. Heel wat gamers vanaf twaalf jaar gingen de strijd aan met elkaar en speelden de stukken van het scherm. De winnaar kon immers een Xbox 360 winnen. Bemachtigde je de tweede en derde plaats dan won je waardebonnen van Game Mania.

Het werd opnieuw een spannend en competitief tornooi. Dit jaar bestonden de voorrondes uit knokgame Dead or Alive 5, voetbalsensatie Fifa 13 en adrenalineracer Project Gotham Racer 4. Vijf gamers bleven over en gingen door naar de finale. De verrassende indiegame "Bit Trip Runner" van Gaijin Games testte de reflexen en de koelbloedigheid van de gamers tot het maximum.

Grote winnaar met de hoogste score werd Lorenzo De Koninck (16).  Tweede en derde plaats gingen respectievelijk naar Mohamed Ellouzati (13) en Karen Arzumanyan (19).

Proficiat aan de winnaars en bedankt aan alle deelnemende gamers!