Vandaag: Kunstbende editie 14 - ontdek het talent van morgen!

Negen categorieën, jong talent, prijzen winnen,… we hebben het natuurlijk over Kunstbende editie 14! Vandaag, zondag 24 februari 2013, houdt de Kunstbende opnieuw halt in de Schouwburg. Dit platform voor jong talent is intussen gegroeid tot een vaste waarde in het seizoensprogramma van Schouwburg Kortrijk. Immers, heel wat gevestigde artiesten van nu, waren die jonge broekjes van toen…

Om en bij de 180 enthousiaste deelnemers staan te trappelen om vandaag hun kunstig kunnen te tonen aan het grote publiek. De categorieën Muziek, Foto en Beeldend zijn traditioneel toppers qua inschrijvingen en ook dit jaar zijn deze categorieën volledig volzet. Verder zijn er deelnemers in Dans, Performance en TXT.

Veel beloftevolle schrijvers stuurden hun verhalen en gedichten in voor de categorie "TXT",
en daar kan de Kortrijkse bib alleen maar om juichen. Kom ons deze zondag dus zeker opzoeken in de
Kortrijkse Schouwburg, waar je in onze mini-BIB de inzendingen kan lezen en boeken kan kopen! En terwijl je er dan toch bent: ook de andere expo’s en performances zullen natuurlijk de moeite waard zijn!

Een professionele jury zal de kandidaten beoordelen op hun creativiteit en enthousiasme en maakt aan het eind van de namiddag bekend wie in de voetsporen treedt van Balthazar, Steak Number Eight, Hélène Devos (TG Amsterdam), Hannelore Bedert, etc… en dus naar de finale mag in Oostende op 10 en 11 mei 2013.

Ontdek zelf het talent van morgen!


Kunstbende editie 14 - 24.02.13 - 13u - 3 euro - Schouwburg, Schouwburgplein 14, Kortrijk - Meer info: www.cultuurcentrumkortrijk.be, 056 23 98 55, cultuurwinkel@kortrijk.be

0 reacties:

Een reactie posten