Themalijst: Belgische Componisten, deel 3In 2011 hadden we het plan opgevat om een themalijst te maken van alle muziek van onze Belgische componisten. Deze uitgebreide lijst splitsten we in meerdere delen en eerst kwamen de hedendaagse componisten aan bod: modernisten en minimalisten (1) en postmodernisten (2).
In deze derde (en binnenkort vierde) themalijst komen de laatromantici, impressionisten, expressionisten en neoclassicisten aan bod. Daarna zullen we aandacht besteden aan de componisten voor 1865.

'Belgische Componisten van de belle époque en de eerste helft van de 20e eeuw' kun je hier (pdf, 1.6mb) downloaden of rechtstreeks bekijken via  Scribd:Een volledig overzicht van alle themalijsten van de Kortrijkse bib vind je op onze website www.kortrijk.be/bibliotheek/luistertips. Om de nieuwste audiovisuele materialen te ontdekken kan je je ook op deze RSS-feeds abonneren: dvd's | cd's

Voor bibliotheekmaterialen die (nog) niet in onze collectie aanwezig zijn, kun je altijd een aankoopvoorstel indienen via bibliotheek@kortrijk.be, telefonisch op 056 27 75 00 of via het online formulier. Als het werk daarna wordt aangekocht, brengen we je daarvan persoonlijk op de hoogte.

0 reacties:

Een reactie posten