Week van de Opvoeding 2013 in Kortrijk

Morgen begint in Vlaanderen en Brussel opnieuw de jaarlijkse Week van de Opvoeding  (16-23 mei) met als thema ‘Opvoeden natuurlijk!'. Met deze slogan wil men benadrukken dat opvoeden eigenlijk heel gewoon is, iets ‘natuurlijks'. Kinderen opvoeden is niet altijd even makkelijk en blijft dagdagelijks een uitdaging maar als ouder mag je best wel luisteren naar je buikgevoel of zelfs ook kijken hoe anderen het doen. Het kan dus zeker eens verhelderend of stimulerend zijn om wat extra tips en trucs te achter de hand te hebben!

In onze bibcollectie vind je dan ook heel wat interessante info rond het opvoedingsthema (boeken, dvd's, speelleermaterialen, enz.). Ook leuke voorleesboekjes vind je bij ons in alle kleuren en formaten! Want (voor)lezen is leuk, mooi, spannend, ontroerend én tegelijkertijd ook de sleutel naar de volwassen wereld...

Ook in de De Pluim, de Kortrijkse opvoedingswinkel kan je altijd terecht met je vragen rond dit thema. En tijdens de Week van de Opvoeding willen ze 'opvoeden' zichtbaar en meer bespreekbaar maken én plaatsen ze hun aanbod nog eens extra in de kijker met tal van activiteiten: babymassage, opendeur, speelgoedruilactie enz.

www.groeimee.be/weekvandeopvoeding | www.kortrijk.be/opvoedingswinkel/weekvandeopvoeding

0 reacties:

Een reactie posten