Digidokter: Webmail - altijd toegang tot je mailbox

Op zaterdag 15 juni 2013 gaat de zesde sessie van 'Digidokter' door in de Kortrijkse bib. Het thema van deze sessie is "Webmail - altijd toegang tot je mailbox".

In deze demo/lezing bespreken we Gmail, één van de populairste webmail-diensten. Het meest opvallende voordeel van Gmail, de e-maildienst van Google, is de enorme opslagcapaciteit - veel meer dan een normale gebruiker ooit nodig heeft. Andere troeven zijn de performante zoekfunctie (‘googelen' in je eigen mailbox), een rustige en functionele gebruikersinterface, excellente spamfilters en geavanceerde ordeningsprincipes zoals labels en regels.

'Digidokter' is een initiatief van de Kortrijkse bibliotheek en Vormingplus. Op maandelijkse basis zal de bib dienst doen als 'ICT-helpdesk' of computerhulp. Om de vragen een beetje te kanaliseren starten we telkens met een korte uiteenzetting over een bepaald onderwerp. Na deze uiteenzetting staan we klaar om jouw persoonlijke ICT-vragen en -problemen te behandelen, precies zoals dat gebeurt tijdens een vrije consultatie bij de dokter. Neem hiervoor gerust je eigen laptop of tabletcomputer met je mee.

Voor slechts € 3 kun je een Digidoktersessie bijwonen. Deze gaan telkens door op de derde zaterdag van de maand, van januari t.e.m. december 2013, van 10u - 12u., in de Oranje Zaal van de Kortrijkse bibliotheek. 

Vooraf inschrijven is noodzakelijk, via: 056 26 06 00 of www.vormingplusmzw.be. Het volledig programma van Digidokter vind je op: www.kortrijk.be/digidokter. Via de Digidokter Facebook pagina blijf je op de hoogte van interessante weetjes, tips en trucs!

Digidokter: Webmail - altijd toegang tot je mailbox
 - zaterdag 15 juni 2013 - 10u-12u - € 3 - Openbare bibliotheek, Leiestraat 30, Kortrijk - inschrijvingen 056 26 06 00 of www.vormingplusmzw.be - meer info: www.kortrijk.be/digidokter

0 reacties:

Een reactie posten