Nieuwe zomerfilmactie i.s.m. Budascoop

Voor de derde keer slaan de Budascoop en de Kortrijkse bibliotheek de handen in elkaar om een zomerfilmactie uit te werken. Dit jaar wordt de actie gekoppeld aan maar liefst twee wedstrijden.

Begin juli vind je in de centrale bibliotheek een themastand over Scandinavische thrillers. Wie het antwoord weet op de vraag (op de bladwijzers die je ter plaatse vindt), kan naast filmtickets voor Crime On Tour (Wallander: de gekwelde man, Snabba Cash II: Never Fuck Up en Camilla Läckberg: Oorlogskind) ook een biografie van Henning Mankell winnen.


In de laatste twee weken van augustus gaan we op zoek naar de beste verfilming. Wie zijn favorieten aan ons doorgeeft, kan het boek en de verfilming van datzelfde boek winnen. Wie weet pikt onze onschuldige hand jouw wedstrijdformulier uit de trommel!
Deze ‘poll’ komt er naar aanleiding van de vertoning van The Great Gatsby in de Budascoop en onze themastand Van boek naar doek die je van 12 augustus tot 31 augustus kan terugvinden in de centrale bibliotheek.

www.budakortrijk.be | www.lumierefilms.nl | themastanden in de bib

0 reacties:

Een reactie posten