Bib tipt: Theatervoorstelling 'Come on Kortrik!'


Het theaterstuk 'Come on Kortrik' gaat volgende week donderdag exclusief in première bij Theater Antigone.
Tijdens deze ongewone maar bijzonder pakkende voorstelling krijgt u in de zaal het relaas van een voetbalwedstrijd door de ogen van de supporters in Tribune 2 van het Guldensporenstadion. Het publiek zit op de scène, de (meer dan) vijftig acteurs zitten op de tribune. Ze brengen ons het beste en het slechtste van de Vlaamse voetbalsupporter: zang, vlaggen, gebrul en verscholen romantiek overgoten met een saus van bier, hotdogs en ritme. 

Het initiatief komt van het Kortrijkse kunstenbedrijf Okapuka van journalist Frank Buyse. Theatercollectief het Kip maakte al eerder een versie voor AA Gent, HJK Helsinki, Slavia Praag en Zulte Waregem. Ook in Kortrijk wordt dit ongetwijfeld een succes!

Wie een ticket koopt voor de voorstelling krijgt bovendien een gratis toegangsticket voor een KVK-wedstrijd. Samengevat: Come on Kortrik! wordt een totale voetbalbelevenis voor zowel voetbalsupporters als liefhebbers van het theater!

Come On Kortrik! | 8 voorstellingen vanaf 05.12.2013 in Theater Antigone, Overleiestraat 47, 8500 Kortrijk | tickets zijn online te koop via Antigone | meer info via www.antigone.be/praktisch, okapuka@telenet.be  of 0475/577027

0 reacties:

Een reactie posten