Themalijst: Belpop op vinyl

Als het toegestaan is, keren we even terug in de tijd naar de gloriedagen van vinyl uit de jaren '80. De term 'Belpop' wordt vooral gebruikt voor groepen van na 1980, alhoewel in principe elke Belgische pop- en rockgroep onder deze titel geclassificeerd kan worden.
Heb je zelf  nog een aantal elpees liggen? Haal dan die oude platendraaier alvast maar van onder het stof. Onze vinylcollectie kan je helaas niet meer ontlenen maar je kan die door ons laten digitaliseren en dan ontlenen.
De hele lange lijst van Belpop vinylsingles kan je hier online raadplegen of downloaden.

Ben je op zoek naar een 'oud zwart stukje goud'? Op aanvraag kan je een elpee of singel uit de uitgebreide vinylcollectie van de bibliotheek laten digitaliseren. Een primeur in het Vlaamse bibliotheeklandschap! Bekijk hier alvast een lijst van vinyl die al werd gedigitaliseerd.

Voor bibliotheekmaterialen die (nog) niet in onze collectie aanwezig zijn, kun je altijd een aankoopvoorstel indienen via bibliotheek@kortrijk.be, telefonisch op 056 27 75 00 of via het online formulier. Als het werk daarna wordt aangekocht, brengen we je daarvan persoonlijk op de hoogte.

Muziek : 'Courtrai Tonight' - Definitivos

0 reacties:

Een reactie posten