Indiegames in de bib - februari: Super Comboman

In onze centrale bib vind je op de benedenverdieping de 'Gameroom'. Hier kun je niet alleen gratis ruim 200 videogames op Playstation 4, Xbox One Xbox360, Playstation 3, Wii u en Wii ontlenen maar je kan er ook games spelen op de twee grote tv-schermen en de twee game-pc's.
Behalve de reguliere titels kun je ook maandelijks indie (onafhankelijk uitgegeven) games ontdekken op de game-pc's in de gameroom.

Voor februari is dit Super CombomanBij de game-pc's vind je telkens een korte uitleg en een handleiding over de game. Uitleg en een trailer van de game vind je hieronder:

Super Comboman

In het 2D actie-platformspel Super Comboman neem je de rol op van Struggles die een grote fan is van zijn favoriete manga superheld: Super Comboman. Zijn obsessie wordt zo groot dat hij overal zijn favoriete held begint te zien. Wanneer Struggles op zoek gaat naar een job op een bouwterrein kan hij zich niet langer bedwingen. Hij begint aan zijn ‘combo training’ door met iedereen te vechten en alles wat hij tegenkomt te ‘verbouwen’.

Super Comboman werd gemaakt door de Amerikaanse ontwikkelaar ICJ (Justin Woodward) en zijn Interabang Entertainment team. De game werd in 2014 uitgebracht op PC (Steam, Windows) en Mac (Steam, OSX).
 www.supercomboman.com, www.interabangent.com 

0 reacties:

Een reactie posten