Jeugdboekenweek 2015 in Kortrijk: Ha Ha Ha Humor!

Van 14 tot 29 maart gaat de jaarlijkse Jeugdboekenweek door met dit jaar als thema 'Humor'. Naast de vele auteurslezingen en workshops voor scholen organiseren we in de bib ook een aantal publieksactiviteiten.

OUVERTURE DE LA PLANCHE
Op zaterdag 14 maart 2015 krijgen kinderen vanaf 5 jaar tijdens het verteltheater van Kranenveld een mix van muziek en beeld voorgeschoteld met een behoorlijke portie clownerie.

SCHIETEN MET BANANEN
Deze voorstelling van theatergezelschap Picalili neemt op zaterdag 28 maart 2015 kinderen tussen 2,5 en 5 jaar mee op een wilde kanotocht over de woeste rivier en laat hen vrolijk zelfverzonnen indianenkreten uitslaan.

WORKSHOP JAN DE KINDER
Op woensdag 18 maart 2015 kunnen kinderen tussen 5 en 7 jaar samen met illustrator/verteller Jan aan de slag gaan. Met gebruik van verschillende tekentechnieken kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan en een verhaal verzinnen om nooit meer te vergeten.

Alle activiteiten gaan door in de centrale bibliotheek, Leiestraat 30, 8500 Kortrijk. | Vooraf inschrijven via bibliotheek@kortrijk.be of 056 27 75 00.  | www.kortrijk.be/bibliotheek/jeugdboekenweek

0 reacties:

Een reactie posten