Digitale Week 2015 in Kortrijk


Vanaf vandaag gaat de Digitale week 2015 van start in heel Vlaanderen. Het gebruik van computer, internet, gsm en multimedia is niet voor iedereen even evident. De Digitale week wil deze digitale kloof verkleinen. Tot en met 30 april kan je deelnemen aan workshops, lezingen, multimedia-activiteiten... en dit steeds gratis of heel goedkoop.

Samen met Stad Kortrijk, OCMW Kortrijk, Vormingplus, CVO VIVO, Mentor vzw, Bolwerk, Quindo, Oxfam Solidariteit, Test Aankoop, Howest en VOKA slaan we de handen in elkaar. We bieden je de komende dagen mooi programma aan met tal van laagdrempelige activiteiten. Nieuw dit jaar is het rijke aanbod leuke en creatieve workshops voor jongeren tussen 12 en 21 jaar.

Op zaterdag 25 april is de Digibazar te gast in het stadhuis. Kom zeker eens langs voor advies of met je computerproblemen. Iedereen is welkom, of je nu een 'digital all star' bent of net nog niet zo digitaal onderlegd. Je kan er rustig rondneuzen bij talrijke informatieve standjes en elke bezoeker krijgt ook een kleine verrassing.

Ontdek het volledige programma op www.kortrijk.be/digitaleweek.


www.kortrijk.be/digitaleweek | www.digitaleweek.be

0 reacties:

Een reactie posten