APP IN DE KIJKER | Camera 360 (iOS/Android, gratis)


Voor heel wat mensen is een smartphone inmiddels hét toestel om digitale foto’s te nemen en vervangt deze dikwijls een compact camera. Fabrikanten van smartphones pikken hier gretig op in en pakken dan ook uit met de vele megapixels van de ingebouwde camera’s. Hoewel smartphone camera’s steeds beter worden, is de kwaliteit van veel foto’s toch niet te vergelijken met het resultaat van ‘échte’ digitale fototoestellen. Gebruik je je smartphone echter op een slimme manier en in de juiste omstandigheden dan kan je verbazend goeie resultaten verkrijgen.

Dankzij de - letterlijk - honderden foto apps kun je de basisfuncties van je smartphone camera gevoelig uitbreiden: beter scherpstellen, bewerken, panoramafuncties, creatieve filters, back-uppen, delen van foto’s, ...
Eén van de meest populaire en opvallende foto apps voor iOS en Android is het gratis Camera360 Ultimate. De app bevat tien cameramodi (o.a. tilt-shift, colour-shift, QR code scanner, selfie, speciale effecten, video- audio-effecten, …) en meer dan 200 filters. Na het nemen van een foto kan je gebruik maken van de uitgebreide bewerkingstools, back-uppen naar de cloud en delen naar zowat alle sociale mediakanalen.

Een veelzijdige aanrader voor de zomermaanden!

www.camera360.com | download via Google Play, iTunes Store of Windows Store

0 reacties:

Een reactie posten