THEMASTANDEN | februari 2016


KORTRIJK CUPIDO: BEROEMDE KOPPELS

Angelina Jolie en Brad Pitt, Hugo Claus en Sylvia Kristel, Herman De Coninck en Kristien Hemmerechts, Pascale Naessens en Paul Jambers,…
In onze bib vind je het werk van heel wat beroemde koppels uit de boeken-, film- en muziekwereld. Wij zetten hen naar aanleiding van de jaarlijkse hoogmis van de romantiek in de kijker op deze themastand. Samen uit, samen thuis, want deze geliefden zijn voor één keer enkel samen uitleenbaar in pakketvorm. Je herkent onze beroemde koppels aan hun romantische rode strik met hartjes.

centrale bibliotheek, forum | t.e.m. 14 februari 2016

DAGEN ZONDER VLEES

Van 10 februari tot 26 maart gaan heel wat Vlamingen opnieuw de uitdaging aan om 40 dagen lang minder vlees en vis te eten tijdens de Dagen zonder Vlees.
Doe jij ook mee en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Op onze themastand kan je je keuze maken uit ons grote aanbod vegetarische en veganistische kookboeken.

centrale bibliotheek, forum | 15 februari - 6 maart 2016

DE MIDDELEEUWEN IN DE FICTIE

Deze maand wordt onze bib bevolkt door ridders, monniken en een enkele verwaaide Viking. Op deze verzamelden we de beste romans, kinderboeken, films en strips die zich tijdens de middeleeuwen afspelen.

centrale bibliotheek, forum | 15 - 29 februari 2016

ONE HIT WONDERS

Dat de grote der aarde niet de enigen zijn die aandacht verdienen, bewijst onze muzikale themastand. Kom die vergeten eendagsvliegen en hun ene monsterhit (her)ontdekken op de film- en muziekafdeling.

centrale bibliotheek, benedenverdieping | 3 - 29 februari 2016

www.kortrijk.be/bibliotheek

0 reacties:

Een reactie posten