Piet Huysentruyt : Nieuwe wokrecepten

Wokken is tegenwoordig een enorm gesmaakte en populaire kooktechniek. Het is niet alleen een gezonde manier van koken, je kan ook in een mum van tijd heerlijke maaltijden op tafel toveren.

Het enige probleem is dat het ons soms aan inspiratie ontbreekt om altijd iets nieuws en lekkers in de wokpan te roerbakken. Maar zoals we altijd van hem mogen verwachten is ook nu SOS-Piet onze redder in nood!

Voor zijn tweede wokboek Nieuwe wokrecepten: supersnel en overheerlijk verzamelde, bedacht en probeerde Piet Huysentruyt heel wat nieuwe recepten uit.
Of het nu met groenten, vis, vlees, schaal-of schelpdieren is, Piet slaagt er telkens opnieuw in om inheemse producten harmonieus te combineren met exotische ingrediënten wat altijd gegarandeerd tot verrassende smaakcombinaties leidt.
Piet Huysentruyt bracht dit wokboek al in 2006 uit, maar door het grote succes is het boek anno 2009 al aan z'n vierde druk toe...

Aarzel niet en neem de uitdaging aan. Je zult zien dat je het kunt en dat het resultaat om te smullen is. Wok er maar op los!
Piet Huysentruyt

Wat is de Kortrijkse Reeks ?
In 1967 werd gestart met de uitbouw van een “Kortrijkse Reeks”. Een verzameling van gedrukte en audiovisuele materialen die Kortrijk en Kortrijkse auteurs als thema hebben. De Kortrijkse reeks wordt voortdurend aangevuld met nieuw materiaal.

0 reacties:

Een reactie posten