Vrij-spraak: lezing door Geert Six: Schaften, een theatrale lezing

Het stinkt alom, in banken en economie, in politiek en religie. De leiders van het geloof, van de maatschappij, de leiders van het welzijn voor iedereen ... serveren met valse beloften een nieuwe bloei. Onrust en verdeeldheid, stijgende armoede en wantoestanden oogsten ze.
En dat is nog niet alles, kijk naar de crisis naast de crisis: de crisis van het hart en de ziel van gewone mensen, de crisis in onze kop.
De crisis is van alle tijden. Staat er ons nog iets anders te wachten of komt uit onverwachte hoek toch nog een teken van menselijkheid, een schandaal van solidariteit, een getuigenis van echtheid?
Geert Six, frontman van De Unie der Zorgelozen, slaat en zalft, streelt en bokst. Wat er ook van zij, we blijven beter rechtop, tegen de wind in.

Lezing door Geert Six: Schaften, een theatrale lezing - 16.02.2011 van 20u15 tot 22u - 8 EUR (20 EUR voor de volledige lezingenreeks) - Vormingplus, Wandelweg 11, Kortrijk - i.s.m. Openbare Bibliotheek Kortrijk en Vrijzinnig Centrum Mozaïek - info en inschrijvingen via 056 26 06 00 of info@vormingplusmzw.be

0 reacties:

Een reactie posten