De andere strip 2011

Voor de vierde keer op rij schotelt De Andere strip ons 24 internationale stripromans voor uit België, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, ....

De striproman of graphic novel wordt beschouwd als de 'betere strip' voor volwassenen. Zo'n striproman verschijnt vooral in boekvorm en heeft altijd een afgerond verhaal met volwassen thema's en de personages hebben meestal ook een grotere psychologische diepgang.
In Vlaanderen heeft dit "strip-in-boekformaat" een vaste plek veroverd in de boekenwereld, al verdient het nog meer waardering en erkenning van de stripwereld. De Andere Strip probeert met haar actie dan ook nog meer mensen warm te maken voor dit boeiende stripgenre.

In Humo vond je deze week een extra bijlage die volledig aan De Andere Strip werd gewijd. Met o.a. een exclusieve interview met Joe Sacco (Gaza 1956) en zeven bekende stripfanaten als Alex Agnew en An Lemmens vertellen over hun favoriete stripromans.
Bovendien zitten er ook 24 kortingsbonnen bij voor evenveel stripromans bij zo'n 71 deelnemende boekhandels en stripspeciaalzaken.
En wie kans wil maken op een strippakket kan deelnemen aan De Andere Strip wedstrijd. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de juiste fragmenten bij de juiste cover te plaatsen.

De Andere Strip selecteerde ook een aantal andere titels die je op deze lijst kan terugvinden. Heel wat van deze (en andere) titels vind je terug op onze themastand en ook in onze striphoek is er een ruime keuze!

Meer info via www.boek.be

0 reacties:

Een reactie posten