2de editie jongerenmagazine SUB najaar 2013

Meer dan dertig jongeren en een samenwerking met team jeugd, team sport, Quindo, cultuurhuizen en onderwijs (inclusief alle Campussen) maakten ook de tweede editie van SUB mogelijk.

Maar ook de Kortrijkse bib levert haar bijdrage aan dit gloednieuwe tijdschrift. We leveren niet alleen onderwerpen aan maar gaan ook op zoek naar vrijwilligers die voor SUB in hun pen willen kruipen. Het gaat hier natuurlijk over meer dan boeken recenseren: jongeren en klassieke muziek, even gaan koken bij de Foodlounge om de hoek, cultuurtips… Je kan het niet gek genoeg bedenken!

Als redacteur verschijnen je teksten niet alleen in dit vers gelanceerd jongerenblad, het kan ook op onze biblog verschijnen! Uiteraard krijg je via Sub de kans op gratis tickets voor tentoonstellingen, films, fuiven, voorstellingen,...

Aan deze tweede editie is ook een opmerkelijke actie verbonden: lees er hier meer over.

SUB zoomt deze keer in op dopen, schachten, preasidium, maar ook de gebruikelijke topics vinden we er opnieuw terug. Meer weten? Lees de tweede editie van jongerenmagazine SUB hieronder:


Heb je zelf zin om mee te werken aan volgende edities? Alle updates rond artikels en extra info? Via Facebook en Twitter: @SUBkortrijk.

Meer info: www.kundjetbeter.be

0 reacties:

Een reactie posten