Van horen zien zeggen - Theater Antigone

Theater Antigone presenteert haar tiende wijkproject: "Van horen zien zeggen". Het wijktheaterstuk speelt van 6 tot 21 februari en is een woordenloze voorstelling, ontsproten uit de verbeelding van de 25 spelers, als ode aan het spelende kind.

De wijkprojecten van Theater Antigone gebeuren onder begeleiding van professionele regisseurs waarbij aan een voorstelling gewerkt wordt met een groep niet-professionele acteurs in de hoofdrol. Maanden aan een stuk wordt door de deelnemers materiaal verzameld, geïmproviseerd, gelezen, geschreven, verteld en gerepeteerd. Het resultaat van deze intense samenwerking kan bekeken worden tijdens één van de tien voorstellingen in de speelruimte van Theater Antigone.

Regisseurs Tom Dupont en Nicolas Van Elslander distilleerden uit alle zottigheid, wilde fantasieën, kinderlijke blijdschap, oppervlakkige en diepgewortelde angsten, serieuze dromen en hartroerende verhalen, het scenario van "Van horen zien zeggen". Ongetwijfeld de gezelligste theaterproductie van het jaar!

Van horen zien zeggen - 06.02.09 t.e.m. 21.02.09 - Theater Antigone, Overleiestraat 47, Kortrijk - info & reservaties: 056/240 887 of www.antigone.be

Meer info: www.antigone.be

0 reacties:

Een reactie posten