Nieuw! "Bib Bazaar"

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Kom dan snuisteren in de Bib Bazaar! Op woensdag 7 december gaat de bibliotheek van start met een nagelnieuw concept voor de verkoop van afgeschreven bibliotheekmaterialen. In onze gezellige Bib Bazaar wordt voortaan op elke eerste woensdag van de maand een thematisch samengesteld pakket voormalige bibliotheekboeken aangeboden. Dit aanbod zal elke maand volledig worden vernieuwd. Telkens wordt hierbij de focus gelegd op enkele toepasselijke thema’s en trefwoorden. In de maand december staan feest en zingeving in de kijker.

Deze boeken hopen tegen een spotprijs aan een tweede leven te beginnen in jouw persoonlijke boekenkast. De opbrengst van de verkoop zal worden geïnvesteerd in de aanplanting van jonge boompjes in het kader van ons Boekenboomproject.

Je vindt onze Bib Bazaar vanaf woensdag 7 december terug in de rode expositieruimte van de volwassenenafdeling. Wees er snel bij, want op is op!

Bib Bazaar - elke eerste woensdag van de maand - tijdens de openingsuren - Openbare bibliotheek, Leiestraat 30 - Meer info: biliotheek@kortrijk.be, 056 27 75 00

0 reacties:

Een reactie posten