Bib tipt: Stripboekgeschenkdagen

Vanaf morgen tot en met 17 maart vieren we in België en Nederland de Stripboekgeschenkdagen. Om de strip onder de aandacht te brengen van het grote publiek, krijg je een stripboek cadeau bij de deelnemende striphandelaars. Bij aankoop van twee stripboeken (of een besteding van €12,12 aan strips) krijg je tijdelijk het album 'Texas Kid, mijn beste' van Igor Kordey cadeau.

Deze internationaal gekende Kroaat wou al van jongs af aan striptekenaar worden. Hij tekende al bij het Franse tijdschrift Métal Hurlant en leverde werk voor Dark Horse en Marvel in de Verenigde Staten. Een aantal van de toptitels waar hij aan werkte waren The New X-Men (met Grant Morrison) en X-Treme X-Men (met Chris Claremont).

Texas Kid, mijn beste is al het achtste Stripboekgeschenk, voordien werden er strips cadeau gegeven van o.a. Henk Kuijpers (Franka), Jan Kruis (Jan, Jans en de kinderen), Peter de Wit (Sigmund, S1ngle), Gerrit de Jager (De familie Doorzon), Don Lawrence (Storm), Studio Vandersteen (Suske & Wiske) en Gerard Leever (Oktoknopie, Suus en Sas).
In België signeert Kordey op 16 en 17 maart tijdens de 25ste editie van de Wilrijkse Stripdagen.

Meer info: www.stripboekgeschenk.nl

0 reacties:

Een reactie posten