Nieuw in de Kortrijkse Reeks: Stimulans 10

Stimulans 10 is de zestiende editie van de biënnale voor jonge beeldende kunstenaars uit West-Vlaanderen. Deze tentoonstelling toont de selectie van werken uit de gelijknamige wedstrijd: beeldhouwwerk, keramiek, schilderijen, grafisch werk, textiele & ruimtelijke vormgeving en multimedia.
De tentoonstelling 'Stimulans 10' kan je nog tot 13 juni 2010 gaan bekijken in de Paardenstallen Broelmuseum (Kortrijk).

In de bijhorende catalogus worden alle bekroonde kunstenaars vermeld met naam, adres, referenties en natuurlijk een foto van hun geselecteerde kunstwerk.
Stimulans biedt een kans aan jonge plastische kunstenaars, niet ouder dan vijfendertig jaar, gevormd in het Nederlandstalig kunstonderwijs, geboren, wonend of werkend in West-Vlaanderen.
uit: Catalogus Stimulans 10
Meer info via www.stimulanskortrijk.be

Wat is de Kortrijkse Reeks ?
In 1967 werd gestart met de uitbouw van een “Kortrijkse Reeks”, een verzameling gedrukte en audiovisuele materialen die Kortrijk en Kortrijkse auteurs als thema hebben. Deze Kortrijkse Reeks wordt voortdurend aangevuld met nieuw materiaal en kan altijd geraadpleegd worden in de leeszaal van de Centrale Bibliotheek.

0 reacties:

Een reactie posten