Knack Boekenburen


Sinds vandaag heeft Knack een nieuw boekenkanaal op haar website: Knack Boekenburen. Deze lancering gebeurde in samenwerking met het Vlaams-Nederlands Huis deBuren (zie blogbericht ivm hun Radioboeken) en de provincie Antwerpen.

De bedoeling is om literatuurnieuws uit binnen- en buitenland op de voet te volgen, voornamelijk toegespitst op het Nederlandstalige boekennieuws. Romans, essays, poëzie, thrillers, jeugdliteratuur, strips, ... het komt allemaal aan bod bij Knack Boekenburen.

"Met dit initiatief wil Roularta nogmaals zijn hart voor boeken tonen. Naast de wekelijkse boekenpagina's, brengen wij ook elk jaar een literair jaarboek uit: Boek09 verschijnt dit jaar tijdens de boekenbeurs als een Knack Extra en krijgt een grondige opfrisbeurt.
Knack is ook mediasponsor van de Antwerpse Boekenbeurs, het Andere Boek, het Beste Literaire Tijdschrift, Strip Turnhout en Lezen op Zondag. De Hercule Poirotprijs voor de beste Vlaamse thriller is ook een initiatief van het huis en Roularta Books is een van de toonaangevende uitgeverijen van Vlaanderen. In de Franse Roularta-portefeuille zit het prachtige literaire magazine Lire. Onze lezers zijn dol op boeken en worden door Roularta op hun wenken bediend!"

Knack-hoofdredacteur Karl van den Broeck

Meer info via www.knack.be/boeken of www.knack.be/boekenburen

0 reacties:

Een reactie posten